top of page

Buhundens nasjonaldag - Dag 2

Søndagen var det duket for stevne i Rallylydighet, som for vår del kanskje var det store høydepunktet. Sist vi var her oppe hadde Keila nettopp debutert i klasse 1, og hun tok sitt siste napp og oppnåtte RLI tittel på dette stevnet. Nå, 2 år senere var det på tide med et nytt Hunderforssen-stevne, og denne gangen skulle hun gå i Elite! Dommer var Birgitt Espeland, og banen var en teknisk utfordrende bane med mange morsomme og utfordrende elementer. Vi gjorde vårt beste, og til vår enorme glede fikk det fantastiske resultater!! Det gikk rett og slett hele veien for oss, og vi gikk inn til 193 poeng som ikke bare holdt til 1.plass i klassen, men også vårt første Cert i Rallylydighet ❤️På selveste Buhundens nasjonaldag vinner vi Elite-klassen og tar med oss Cert og Beste Buhund i Elite sløyfe. Jeg var så stolt at jeg klarte ikke holde det inne, og de kunne garantert høre meg hele veien bort til Lillehammer!

For å få N RLCH tittelen må vi klare å oppnå god nok poengsum i Elite til å motta Cert (190 poeng eller mer) for tre forskjellige dommere, samt oppnå minst en Good på utstilling. Nå er vi godt på vei, og må bare sanke to Cert til for to andre dommere før vi kan smykke oss med en ny tittel ❤️Det er virkelig ikke enkelt, og vi må jobbe beinhardt fremover for å oppnå dette målet, men nå føler jeg virkelig at det er innenfor rekkevidde!

Men ikke nok med det, det var rekordmange buhunder som deltok på dagens stevne. Mange debuter i klasse 1, og mange flotte resultater i alle klassene. Det var faktisk buhund på pallen i alle klassene 😍

I klasse 1 gikk 1.plassen til Ingvill Brenden og Fantejentas Vilke Alvira, og 4.plassen til Ingvill Brenden med Hulda Fantejente.

I klasse 2 ble det også buhund på pallen, men denne ser det ut til at vi ikke har fått bilde av.

I klasse 3 var det Stine Strander med Fantejentas Ivie på 1.plass, og Kirsten Andersen med Skaubos Fia på 3.plass.

I Klasse Elite var det Ina M.G. Egren med Bernegården's Lara på 1.plass, Ingvill Brenden med Fantejentas Berger på 2.plass og Kirsten Andersen me Skaubos Ellie på 4.plass.